>Users:   login   |  register       > email     > people    


1,600 prisoners continue food strike at Coyote Ridge in Connell
By tri-cityherald.com- Wendy Culverwell
Published: 02/07/2019

A food strike by inmates at the prison in Connell entered its sixth day Wednesday as a state official held a series of meetings with prisoner representatives.

Karen Takacs, spokeswoman for the Washington Department of Corrections, said Rob Herzog, the assistant secretary of prisons, is at the Coyote Ridge Corrections Center and held several meetings with what the prison system calls “tier representatives.”

Those are inmates chosen to represent each housing unit in discussions with prison managers.

Read More.

Comments:

  1. NganHa on 05/28/2019:

    Phụ nữ tới thời kì mang thai sẽ cần quan tâm tới các vấn đề dinh dưỡng cho thai kì khỏe mạnh. Bạn sẽ phải làm quen, tìm hiểu các vấn đề mới như axit folic là gì, bổ sung canxi, sắt như thế nào? Ở bài viết này chúng ta sẽ cùng tìm hiểu axit folic có trong các loại thực phẩm. Có nhiều lý do quan trọng để bổ sung axit folic cho cơ thể, đặc biệt là giai đoạn mang thai. Nhưng quan trọng nhất có lẽ là nó ảnh hưởng tới sự tái tạo và tăng trưởng tế bào. Sự thiếu hụt axit folic có thể dẫn tới những trạng thái tinh thần tiêu cực như trầm cảm. Cùng tìm hiểu thêm về axit folic có trong thực phẩm nào tại Website Dinhduongmangthai.com nhé!


Login to let us know what you think

User Name:   

Password:       


Forgot password?

correctsource logo
Use of this web site constitutes acceptance of The Corrections Connection User Agreement
The Corrections Connection ©. Copyright 1996 - 2019 © . All Rights Reserved | 15 Mill Wharf Plaza Scituate Mass. 02066 (617) 471 4445 Fax: (617) 608 9015